Karabük'te aile mahkemesinde görülen velayet davasında 18 aydır oğlunu göremeyen şahıs, mahkeme salonunda bir anda hakimin gözü önünde pencereye çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Asım A. (46) daha önce boşandığı eşine 10 yaşındaki oğlunun velayeti için dava açtı. Karabük Aile Mahkemesinde bugün görülen davada, 18 aydır oğlunu göremediğini ve eski eşinin mahkemeye gelmediğini gören Asım A. duruma sinirlenerek, hakimin gözü önünde yerinden fırlayıp mahkeme salonunun camına çıktı. Olayın haber verilmesi üzerine adliye binasına polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri binanın altına branda açarken, polis ekipleri şahsı ikna etmek için dakikalarca dil döktü. Bir türlü ikna olmayan Asım A.’yı polis ekipleri konuşarak oyalarken, kendisine itfaiye merdiveni ile yaklaşan diğer polislere çay tabağı fırlattı.
5. kattaki mahkeme salonunun camındaki klimanın üzerinde duran ve bir türlü ikna olmayan öfkeli babayı, arkasından yaklaşan itfaiye merdivenindeki polis memuru kıskıvrak yakalayarak mahkeme salonunun içine sokmayı başardı.
Olay sonrası gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere 3 Nisan Karakoluna getirildi.
  
 
07.03.2017 13:18:20
Kaynak: Milliyet