Antalya Cumhuriyet Savcılığı görevinden ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekilliği aday adayı olan Rafet Zeybek, İbradı CHP teşkilatını ziyaret ederek destek istedi. İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Serdal Çavuşoğlu, İbradı Belediyesi Meclis Üyesi Fuat Dülek, Chp İbradı İlçe Başkanı Nurettin Baylı ile partinin ilçe yöneticileri ve partililer tarafından karşılanan Rafet Zeybek parti binasında bir süre sohbet ettiler. 


"CUMHURİYET'İN GELECEĞİ TEHLİKEDE"

Ülkemizin birçok yerinde Cumhuriyet savcısı olarak adaleti tesis etmek gibi yüce bir görevi başarıyla sürdürdüğünü vurgulayan Rafet Zeybek şöyle konuştu: "Cumhuriyetin geleceği ve vatanın bütünlüğü tehlikededir. Gerçekleri halka anlatmak ve mücadele etmek üzere Antalya Cumhuriyet Savcılığı görevimden ayrıldım ve CHP'den Antalya Milletvekili aday adayı olarak elimi taşın altına koymaya karar verdim. ‘Cübbenizi çıkarın gelin’ dediler. Bende cübbemi çıkarıp geldim.Yolsuzluk ve yoksullukla mücadele için hakça ve adaletli bir yaşam için,olumsuzluklardan kurtulmak için mücadele edeceğiz." 
İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru ise ülkenin tehlikeli gidişatına dur diyebilmek için CHP’den milletvekili aday adayı olan Rafet Zeybek’in yıllarca savcılık makamında bu ülkeye hizmet etmiş biri olduğuna dikkat çekerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Küçükkuru Sn Zeybek’in TBMM'de Antalya'yı temsil etmesinden büyük onur duyacaklarını vurguladı.


gercekgundem.com