Kura Törenine İlişkin Duyuru
T.C.
HÂKİMLER VE SAVCILAR KURULU
Hâkimler ve Savcılar Kurulu İkinci Dairesi tarafından, meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayan Avukatlıktan geçme 7. dönem adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcıları ile 4. dönem idari yargı hâkimlerinin mesleğe kabul işlemleri tamamlanmıştır.
Mesleğe kabullerine karar verilen adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcıları ile idari yargı hâkimlerin Kur’a töreni, 19/03/2018 tarihinde saat 15:00'da Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezinde (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe/ANKARA) yapılacaktır. Kur’a töreni öncesi saat 14:00’da kokteyl programı olacaktır.
Mesleğe kabul edilen hâkim ve cumhuriyet savcılarının zemin kat fuaye alanı ve büyük salona, daha önce ismini bildirdikleri bir yakınının ise birinci ve ikinci katta bulanan salonlara ve fuaye alanlarına yönlendirileceklerdir.
Mesleğe kabul edilen hâkim ve cumhuriyet savcılarının saat 13:30’da cübbeleri ile birlikte Kur’a salonunda hazır olmaları gerekmektedir.
Mesleğe kabul edilen hâkim ve cumhuriyet savcılarının cübbe dağıtımına ilişkin bilgiler Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilecektir.
İlgililere duyurulur. 
  
http://hukukmedeniyeti.org/haber/19036/hsk-dan-kura-toreni-duyurusu/