Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı "Prof. Dr." Bülent Arı'ya tepki yağıyor. "Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben açıkçası korkuyorum, ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum' diyen Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı "Prof. Dr." Bülent Arı cahil, okumamış halka daha çok güvendiğini belirtmişti.

Arı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a övgüler düzerek sürdürdüğü konuşmasında "Ülkeyi ayakta tutacak olanların okumamış cahil halk" olduğunu da iddia etmişti. 

Bu sözler bir rektör yardımcısına ait: Ülkeyi ayakta tutacak olan okumamış, cahil halktır...

"YENİ TÜRKİYE"NİN REKTÖRÜ: TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İÇİN DAHA ÇOK CAHİL NESİL LAZIM!

Sosyal medya rektör yardımcısının skandal sözlerini konuşmaya devam ediyor. 

İşte cahillikten yana rektör yardımcısı hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

@1907SerkanAcar: Ne idüğü belirsiz Sebahattin Zaim Üniversitesi'nin ne idüğü belirsiz öğrencileri buna tepki verir mi? Vermeeez...

@beyins1: Zaytung haberi gibi prof açıklaması mı olur! Başkası adına utanmak, bolca da tiksinmek = Bülent Arı

@Fundaydemir: Hala bu günlere nasıl geldik mi diyorsunuz? Bknz: İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı'ya..

Vedat Demir: Normal şartlarda kapıcısı olamayacakları üniversitelere siyasi torpille dekan, rektör olanların cehâlete övgü düzmeleri çok normal.

Nihat Kaya: Güvenir tabii. Cahil kesim onların oy deposu. Utanmaz adam; bir de rektör olmuş. Kim atadı ise artık?

Orhan Gökdemir: Cahil halka güvendiği söyleyen rektör yardımcısı Sebahattin Zaim Üniversitesi'nden. Üniversiteye adını veren zat RTE'nin ve A. Gül'ün tanıdığı.

JeansBiri™: ‏Yeni Türkiye rektörü.. Okumanın, üniversitenin "tehlikeli", cahilliğin "ferasetli" olduğunu söyleyen rektör. 

Prof.Dr. Gazi Çağlar : Okumanın, üniversitenin "tehlikeli", cahilliğin "ferasetli" olduğunu söyleyen dünyanın tek rektör yardımcısını AKP rejimi yetiştirir. Bravo!

@DGNMehmet: Fuzuli'den Bülent Arı'ya: Mey biter saki kalır / Her renk solar haki kalır / Diploma insanın cehlini alsa da / Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır.

 


Kaynak: Haber.sol.org.tr