Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün akşam Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara'daki terör saldırısını, bu menfur saldırıyı kalleşçe yapan ve yaptıran hainleri şiddetle lanetliyorum. Ankara'daki terör eylemindeki şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, milletimize başsağlığı, sabır; yaralılara şifa dilerim" dedi.

Bozdağ açıklamasında şunları ifade etti: "Terör örgütleri, teröristleri ve bunları kullanan ağababaları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Türkiye, terörizm, terör örgütleri ve teröristle etkin, kararlı ve dirayetli mücadelesini, bunların kökü kazanıncaya kadar sürdürecektir. Devletimiz, bütün imkan, kabiliyet, gücü ile terör, terör örgütleri ve teröristle çok yönlü mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor, sürdürecektir. Terör saldırıları karşısında halk olarak birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize ve huzurumuza daha fazla dayanışma ile sahip çıkmalıyız. Terör saldırılarının, birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi, huzurumuzu ve dayanışmamızı bozmasına asla izin vermemeliyiz.

Patlama sonrası sosyal medyaya erişim yasağı

Gölbaşı Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla sosyal medya erişimini kısıtlayan karara, Adalet Bakanı'nın uymaması dikkat çekti.
 


Kaynak: Haber.sol.org.tr