Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, bu akşam Tarabya'daki Huber Köşkü'nde düzenlenecek törenle  İnsansız Hava Aracı () üreten Baykar Makina'nın sahibi Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile nişanlanacaktı. Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar bu akşam saatlerinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı. Yapılacak nişan töreni nedeniyle Erdoğan ve ailesi Kısıklı'daki evlerinden Tarabya'ya hareket edecekleri sırada rahatsızlık haberi geldi. Bunun üzerine Erdoğan da Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Özdemir Bayraktar'ın küçük oğlu Ahmet Bayraktar, "Babamın aort damarı yırtılmış. Daha önce de aynı rahatsızlık yaşanmıştı. Şimdi ameliyatta. İlk müdahaleyi başhekim yaptı" dedi.

NİŞAN ERTELENDİ
Sümeyye Erdoğan ile bugün nişanlanacak olan Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın acil olarak ameliyata alınması üzerine Tarabya Köşkü'nde yapılacak olan tören de iptal edildi. Nişanın ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

 

 

Kaynak: Haber.sol.org.tr