soL'un #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür sloganı ile gerçekleştirdiği "4 gün 4 anket" twitter etkinliği, dün saat 20.00'de başladı.

Hırsıza "hırsız", katile "katil" demekte kararlı olanlar ankete büyük ilgi gösterdi.

Gerçekler Erdoğan'dan Güçlüdür sloganı "Hırsıza 'hırsız', katile 'katil' demeye devam edeceğiz başlıklı imza kampanyası ile birlikte yayılıyor. soL Portal da aslında yayıncılık çizgisiyle bir parçası olduğu bu kampanyaya destek veriyor. (Linklere girerek siz de kampanyaya katılabilirsiniz.)

 

Hırsıza 'hırsız', katile 'katil' diyenler bu çağrıya yanıt veriyor

İlk anketimizle takipçilerimize "Halktan ve adaletten ölesiye korkan birine nerede saklanmasını önerirsiniz?" diye sorduk.

Anketin sonuçlanmasına on saat kala gelen yanıtlarda soL portal izleyicilerinin bu konuda Erdoğan ile aynı fikirde olduğu görülüyor.

Şıkların kıyasıya rekabetine sahne olan ankette "1000 odalı saray" önde gidiyor. Şimdiye kadar 4 bine yakın twitter kullanıcısının oy kullandığı ankette, halktan ölesiye korkan kişi için uygun sığınak olarak "1000 odalı saray" seçeneği yüzde 36'lık bir oranla önde gidiyor. Birinciyi, yüzde 24 ile "Hazır bekleyen 1 gemicik" ve yine yüzde 24 ile "Yatılı Kuran kursu" takip ediyor. "Süleyman Şah Türbesi" seçeneğini önerenler ise yüzde 16'da...

İlk soru bugün saat 20.00'ye kadar devam edecek, sonra yerini yeni bir anket sorusuna bırakacak.

O zamana kadar soL Haber Portalı Twitter hesabı üzerinden ankete katılabilirsiniz.

Ayrıca #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür etiketini kullanarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. 

Bu akşam, yeni anket sorusuna geçmeden önce ilk soruya #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür etiketiyle paylaşılmış yorumlardan seçmeler yayınlayacağız.

 

#GerçeklerErdoğandanGüçlüdür - 24 Mart
Halktan ve adaletten ölesiye korkan birine nerede saklanmasını önerirsiniz?

— soL Haber Portalı (@solhaberportali) 24 Mart 2016


Kaynak: Haber.sol.org.tr