Gezi Parkı eylemlerine katıldıktan sonra Erdoğan'dan özür dileyen Şafak Sezer bu kez CNN Türk'teki programda "Hani nerede özgürlük? Ulan diyemiyorsun ya!" tepkisi savurdu, ardından Erdoğan'a "Dünyanın en güzel adamı. Allah uzun ömür versin" sözleriyle övgüler düzdü. 

Kolpaçino serisinin üçüncü sinema filmini çeken Şafak Sezer, CNN Türk canlı yayınında filmde katkıları geçen markaları sıralayınca Mesut Yar uyarıda bulundu. Şafak Sezer, bu müdahale sonrası, "Banane kardeşim biz film yapıyoruz para kazanamıyoruz. Herkes dursun. Bu nedir özgürlük özgürlük! Hani nerede özgürlük? Ulan bir markayı bile söyleyemiyorsun be! Ulan diyemiyorsun ya!" ifadelerini kullandı.

Mesut Yar daha sonrasında Sezer'in sözleri nedeniyle izleyicilerden özür diledi. Programın ilerleyen dakikalarında Şafak Sezer, "Hani nerede özgürlük" dediği ülkenin Cumhurbaşkanı'na övgüler yağdırdı.

'ÇOK İYİ BİR İNSAN'

Sezer, Gezi Parkı'na katıldığı için Erdoğan'dan dilediği özrü yalanlayarak "Gezi Parkı'ndaki çocuk yok şarkılarında, özür dilemedim gerçekten. Deli değilim abi, biliyorum ne yaptığımı yani. Dünyanın en güzel adamı her zaman söylüyorum. Allah uzun ömür versin Cumhurbaşkanımıza. Çok iyi bir insan, desteği de var kasetleri izledi, izleyeceğim dedi. Bizi tanımıyor yani, deli gibi durduk yanında. Tanımıyor yani haberiniz olsun" ifadelerini kullandı.

O anlar şu şekilde: 


Kaynak: Haber.sol.org.tr