Dün Esenler Tuna Mahallesi 717 Sokak, korkunç bir olaya sahne oldu. 21 yaşındaki Cisem K.’nın evine giden Fatih Bölük adlı vatandaş, sevgilisinin ailesi tarafından öldüresiye dövüldükten sonra üçüncü kattan aşağı atıldı.

Sözcü’nün haberine göre Fatih Bölük ve Cisem K.’nın 6 ay önce tanıştı ve evlenme kararı aldı. Cisem K. durumdan ailesine bahsettiğinde babası evliliğe karşı çıktı. Bunun üzerine çift, kaçarak evlenmeye karar verdi.

İddiaya göre Fatih Bölük olay günü sevgilisinin evine gitti. Cisem K.’nın tek kaldığı daireye çıktı. Ancak Cisem K.’nın alt katta oturan amcası Kenan K., gencin eve girdiğini fark ederek binanın giriş katında oturan kardeşinin yanına gitti ve “Kızın eve erkek aldı” dedi. Bunun üzerine, İbrahim K.,  kardeşi ve yeğeni Tayfun T.,  Cisem K.’nın evine çıktı. Fatih Bölük’ü sopalarla döven saldırganlar, Bölük’ü üçüncü kattan attı.

Cinayet Masası ekipleri, baba İbrahim K., amca Kenan K. ve Cisem K.’nın kuzeni Tayfun T.’yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürülğü’ne götürülen 3 şüpheli iddiaları reddetti. İfadesi alınan Cisem K. ise, “Babam, Fatih’in arabası evi yok diye beni vermek istemedi. Biz de Fatih’le kaçmak için plan yaptık. Fatih’i, eve aldım, çıkmak için eşyalarımı hazırlıyordum.  Sonra bir anda amcam, babam ve halamın oğlu içeriye girdi. Fatih’i balkonda kıstırdılar. Amcam ve babam Fatih’i sopalarla dövdü. Halamın oğlu tokat attı. Sonra balkondan aşağı attılar. Dayak sırasında Fatih’in kanı üzerime sıçradı. Balkonda da kan vardı. Babam, ‘Yaşananlarıla ilgili her şeyi unut. Polis sorarsa da birşey anlatma’ dedi.

Şüpheliler, Emniyet’teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Cisem K. ise Kadın Sığınma Evi’ne yerleştirildi.

 


Kaynak: Haber.sol.org.tr