İstanbul Başakşehir’de, üniversiteli genç oyuncu Gülay Bursalı’nın ölümüyle ile ilgili konuşan baba Sinan Bursalı, "Kızımın kanı yerde kalmasın. Bu olay araştırılmalı. Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü. Failler bir an önce bulunsun” dedi.

Başakşehir’de Pazartesi sabaha karşı meydana gelen olayda dizi oyuncusu 20 yaşındaki Gülay Bursalı, 10. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra harekete geçen polis, Bursalı'nın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Engin Ö.’yü gözaltına almıştı. Bursalı'ya cinsel istismarda bulunarak intiharına neden oldukları ileri sürülen 2 kişi de aranmaya başlamıştı.

'nın haberine göre, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından kızının cenazesini Hatay’a götüren baba Sinan Bursalı, “Kızımın kanı yerde kalmasın. Bu olay araştırılmalı. Her yerde intiharettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü. Failler bir an önce bulunsun” dedi.

Öte yandan Adli Tıp Kurumu’nda Gülay Bursalı’yla ilgili ön adli tıp raporu tamamlandı. Raporda Gülay Bursalı’nın yüksekten düşme sonucu öldüğü tespit edildi. Genç kadının iç organlarında düşmeye bağlı hasarlar oluştuğu, ayrıca vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildiği raporda belirtildi. Öte yandan Gülay Bursalı’nın vücudunda tecavüze uğradığına yönelik herhangi bir iz bulunmadığı öğrenildi. 


Kaynak: Haber.sol.org.tr