Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burdur'da toplu açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

İnşallah her bir hanesiyle tüm Burdurlu kardeşlerime, destekleri, vefası, coşkusu için şükranlarımı sunuyorum. Burdur, aynen sipsi gibidir. Mütevazı görünür ama sesi çok çıkar. Tarih boyunca Burdur hep kahramanlarıyla, efeleriyle, zeybekleriyle milletimizin gönlünde ayrı bir yer edindi.

Paralel devlet yapılanması... Bunlar sahtekar, bunlar cambaz. Bütün hileleri çıkıyor ortaya. Bunlar, başörtülü kardeşlerimizi Güneydoğuda PKK'lılarla sırt sırta bir araya getirdiler. Kürt kardeşlerimin bunlar kanını emdiler, sokağa döktüler, birbirine düşman ettiler. Çözüm sürecine saygı duymadılar.

Ne yaparsanız yapın kaçamayacaksınız. Bunların inine gireceğiz dedim? Girdik mi? Ne PYD ne YPG bunlar hep aynı birbirlerinden farkı yok. Ne dediler, Sur temizlendi. Arkadaşlarıma dedim ki, aman ha rehavete kapılmayın temizlik devam etmeli. Ertesi gün bodrumdan 8 terörist çıktı, onları da etkisiz hale getirdiler, elleri dert görmesin. Ha dünya şöyle diyor, böyle diyor, Allah ne diyor? Bizim için aslolan odur. Zulm ile abad olunmaz. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Biz mazlumların sesi olacağız dedik. 

Kaynak: Haber.sol.org.tr