Ensar Vakfı'nda çocukların istismar edilmesine ilişkin skandallar sürerken medyada da aklama girişimleri boy gösteriyor.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan sonra CNN Türk sunucusu Deniz Zeyrek de yaşanan vahşetle vakfın ilgisi olmadığını ileri sürdü.

CNN Türk'te Parametre isimli programın sunucularından Deniz Zeyrek, "Sapık zihniyet her yere sızabilir. Yani kurumlarda sistematik bir şekilde böyle yapılıyormuş gibi yaklaşım yerine izleyicilerimiz sağduyulu ve objektif olmalılar. Bu sapıklar bu sapık düşünce her okula sızabilir, her yere sızabilir" diyerek Ensar Vakfı'nı aklamaya çalıştı.

O görüntüler şu şekilde: 

AİLE BAKANI'NI SAVUNDU

Deniz Zeyrek konuşmasının devamında "Aile Bakanı'nın üzerine bütün eleştiri okları yöneltiliyor. Ben çok yakından tanırım kendisini de biliyorum bir kadın olarak, bir anne olarak böyle bir şeyi, hani kendisine atfedilen düşünceyi aklından geçirmesini bile mümkün olmadığını adım gibi biliyorum" ifadelerini kullandı.

Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ensar Vakfı'nda yaşanan çocuk istismarına ilişkin "Bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz" demişti.

O görüntüler şu şekilde: 

 

 


Kaynak: Haber.sol.org.tr