Geçtiğimiz hafta AKP kurucularından Bülent Arınç’ın CNN Türk’te Taha Akyol’a yaptığı “Dolmabahçe görüşmelerine” ilişkin açıklamalar sonrası AKP içerisinde başlayan kavga “köşelere” sıçradı.

Arınç’a gösterilen tepkilere karşı bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Akif Beki; Bülent Arınç’ı ‘ihanet‘le suçlayan hükümete yakın isimleri ‘vodvil kahramanları’na benzetmiş ve “Siz yokken Arınç vardı” demişti.

Beki’ye yanıt Star yazarı Cem Küçük’ten geldi. Küçük, “Erdoğan’a bu hainliği yapanların başlıcası bir de utanmadan Erdoğan’ın yancılarından vodvil kahramanlarından bahsetmiş. Bu topraklar yancılık ve yalakalık konusunda senden daha ilerisini görmedi kardeşim” dedi.

Beki’ye, “Bu topraklar yancılık ve yalakalık konusunda senden daha ilerisini görmedi kardeşim” diye seslenen Küçük, şöyle devam etti: “Sen arkadan vurmanı ve ihanetini lafazanlıkla kapatamazsın. Erdoğan’ı Hz. Musa yerine koyacak ölçüde yaltaklanan kişi sadece sensin. Zaten bu tip yalakalardan sonra en büyük hainlerin çıktığını tarih bilimi bize öğretiyor. Elbette geçen yazımın son paragrafında ifade ettiğim gibi menfaat ve güç beklentisiyle Cumhurbaşkanımıza da yaltaklanmaya kalkanlar ile iktidar hesaplarıyla saçmalayanlar şüphesiz vardır ve zamanla onlar da tasfiye olacaktır.”

Kaynak: Haber.sol.org.tr