Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bir süre önce, AKP camiasında "tetikçilik yapan" bazı gazetecilerin rahatsızlık yarattığını ve yükün "taşınamaz" hale geldiğini belirterek "Haberler kötü ey tetikçi arkadaşlar. Her biriniz kullanılmış bir mendil gibi çöp sepetine atılabilirsiniz" demişti.

Hakan'a yanıt veren Star Gazetesi yazarı Cem Küçük ise, "Piyasan bitti senin. Dönemin bitti. Uzatmaları oynuyorsun" ifadelerini kullandı. 

Küçük'ün yazısından bir bölüm şöyle: 

Aydın Doğan yarın seni kapının önüne koysa 2 hafta içinde varlığın ve yokluğun anlaşılmaz Yozgat kuzusu. Şu anki köşeni kaybedersen seni sadece meczup gazeteler alır. Belki Erdoğan’a yaptığın yalakalıklar yüzünden onlar bile almaz. Kimsenin izlemediği marjinal TV kanalları dışında bir yere de çıkamazsın. Piyasan bitti senin. Dönemin bitti. Uzatmaları oynuyorsun. O yüzden çok korkuyorsun ve Aydın Doğan ne isterse ama ne isterse itiraz etmeden kuzu kuzu yapıyorsun. Aydın Doğan yarın canlı yayında pabuçlarını boyamanı, cilalatmanı parlatmanı istese onu da yaparsın. Dürüstçe kabul et ki bu yazdıklarım gerçek. Öfkelenme, sakinleş ve gerçeklerle yüzleş. Sen düşmekte olan ve daha da düşecek olan bir tipsin. Hele 80 yaşında olan Aydın Doğan -Allah gecinden versin- bir vefat ederse sadece sen değil tüm medya grubu olarak hepiniz çil yavrusu gibi dağılırsınız. Hiç kimse parçalarınızı bile ortalıktan toplayamaz..."

Kaynak: Haber.sol.org.tr