Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalara göre; 2 Mart Çarşamba (yarın) günü, yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 9 ilçede belli saatlerde elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı.

AVRUPA YAKASINDA 6 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK
BEDAŞ’ın açıklamasına göre; Bahçelievler, Beşiktaş, Eyüp, Fatih, Silivri ve Şişli ilçelerinin bazı bölgelerinde Çarşamba (yarın) günü, elektrik kesintisi yaşanacak.

Bahçelievler’deki bakım onarım çalışması dolayısıyla, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Kocasinan_Merkez Mahallesi, Mahmutbey Caddesi (Çift Numaralar), Ardıç, Ahlat, Pelit ve Çiçek sokaklarında elektrik olmayacak.

Beşiktaş’taki bakım onarım çalışması nedeniyle, 08.30 ile 11.30 saatleri arasında Konaklar Mahallesi, Şehit Yalçın Aydın, Şebboy ve Zümrüt sokakları, 10.00 ile 12.30 saatleri arasında Akat Mahallesi, Yeşilay Sokak, Zeytinoğlu ve Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu caddelerine,  11.00 ile 13.30 saatleri arasında Bebek Mahallesi, Selviler Sokak, 12.00 ile 14.30 saatleri arasında Akat Mahallesi,  Haydar Aliyev Caddesi, Yaren, Şehit Erdoğan İban, Selçuklar ve Murat sokaklarına enerji verilemeyecek.

Eyüp’teki yatırım çalışması sebebiyle 00.01 ile 08.00 saatleri arasında Topçular Mahallesi, Ulubatlı Hasan Kavşağı Bulvarı elektrik alamayacak.

Fatih’teki yatırım ve bakım onarım çalışmaları kapsamında 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Haseki Sultan Mahallesi, Turgut Özal Millet, Haseki ve Dr. Adnan Adıvar caddeleri, Suphipaşa, Selçuk Sultan ve Bakibey sokakları, Kocamustafapaşa Mahallesi, Kehribar, Güzel Çalgıcı ve Turşucu Musa sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Silivri’deki yatırım çalışması dolayısıyla, 06.00 ile 18.00 saatleri arasında Mimarsinan Silivri Mahallesi, Prof. Muammer Aksoy Caddesi, Hasan Üstün, Serap, Ferit Gündoğan ve Ali Kahraman sokaklarında elektrik kesilecek.

Şişli’deki yatırım çalışması nedeniyle 00.01 ile 07.00 saatleri arasında M.Şevket Paşa Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi, Odesa Bulvarı, Örnek, Ada, Şahinkaya, Baran, Yayla, Yayla Çıkmazı, Sümbül, Çukur, Düztaş, Ersan, Keskin Aralığı, Sezer ve Güneş sokaklarında kesinti yaşanacak.

ANADOLU YAKASINDA 3 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK
AYEDAŞ’ın açıklamasına göre; Kadıköy, Şile ve Üsküdar ilçelerinin bazı bölgelerinde, yarın elektrik kesintisi yapılacak.

Kadıköy'de 10.00 ile 14.00 saatleri arasında Caddebostan Mahallesi Hasan Ali Yücel, Papatyalı ve Kemal Sunal sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Şile'de 10.00 ile 13.30 saatleri arasında Çavuş Mahallesi, Yakut, İmrendere, Akdeniz, Emektar, Kızılırmak ve Meneviş sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Üsküdar’da 10.00 ile 11.00 saatleri arasında Salacak Mahallesi,  Bestekar Selahattin Pınar ve Nan sokakları, Selimiye Mahallesi,  Harem Sahil Yolu, Harem İskelesi, Karlık Bayırı, Şerif Kuyusu, Suphibey, Selvi Kökü sokakları elektrik alamayacak.

Kaynak: Haber.sol.org.tr