Ankara Kızılay'daki Güvenpark önünde otobüs duraklarının olduğu yerde bombalı araçla düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında, çalıştığı çay ocağından EGO otobüsü ile evine dönen Eyüp Ensar Ulaş ile taksici Turgay Bulut da bulunuyordu.

Gölbaşı İlçesi'ne 40 kilometre uzaklıktaki Bezirhane Mahallesi'nde oturan ve Sıhhiye'de akrabası Cahit Vural'ın işlettiği çay ocağında çalışan Eyüp Ensar Ulaş, dün akşam iş çıkışı Balgat'taki evine gitmek için EGO otobüsüne bindi. Evli ve 2 çocuk babası Ulaş, Atatürk Bulvarı'nda Güvenpark önünde bombalı aracın patlatılması sonucu otobüste yaşamını yitirdi. Ulaş'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan sonra Gölbaşı'na getirilip, Bezirhane mahallesinde toprağa verileceği belirtildi.

Komünist Parti'den Kızılay açıklaması: Çete yalnız bırakılmalı

'nın haberine göre, patlamada, Gölbaşı'nda oturan Çağrı Tok ile bir bankada gişe görevlisi olarak çalışan Cantek Karakaş'ın da yaralı olarak hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Ankara'nın Haymana ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve taksicilik yapan Turgay Bulut da saldırıda hayatını kaybedenler arasında yer aldı.

Ankara'da hayatını kaybeden yurttaşların kimlikleri belli oldu

 


Kaynak: Haber.sol.org.tr