İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi'nde tecavüzcü vahşeti yaşandı. İstanbul’un en kalabalık semtlerinden olan bölgede eli bıçaklı kimliği belirsiz saldırgan, üniversiteli genç kadına cinsel saldırıda bulundu.

Habertürk'ün haberine göre, önceki gece yarısından sonra yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., Bostancı’daki evine gitmek için Kadıköy Rıhtım Caddesi’nden dolmuşa bindi. Sahilyolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan genç kadının peşine kimliği belirsiz bir kişi takıldı.

Takip edildiğini fark eden E.F.B. evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti. Bir elinde bıçak olan saldırgan diğer eliyle genç kadının ağzını kapattı ve sürükleyerek evinin yakınındaki bir apartmanın arka bahçesine götürerek bıçak tehdidiyle tecavüz etti. Tecavüzcü, genç kadının çantasındaki 65 TL ile cep telefonunu da aldı.

Saldırgan kaçarken, E.F.B. perişan halde evinin kapısını çaldı. Ailesi tarafından hemen karakola götürülen E.F.B., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Savcılık soruşturma başlattı. İstanbul polisi de E.F.B.’nin tarifine göre esmer ve siyah kısa saçlı tecavüzcünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haber.sol.org.tr