Ankara'da bir giyim mağazası camekanına Türk bayrağı asıp "HDP'liler, destekçileri ve sempatizanları mağazaya giremez" yazısı koydu.

D'nın haberine göre, yazının asıldığı camekanda “Angels Never Die” markasının yer alması üzerine internet adresinden telefonla ulaşılan markanın ait olduğu Taksim Tekstil şirketinin sahibi Sedat Azizoğlu, kendilerinin de durumdan bugün haberdar olduklarını ifade etti.

Sözkonusu mağazanın Ankara’da bulunduğunu belirten Azizoğlu, mağazanın şirketlerine ait değil, ürün verdikleri bir işyeri olduğunu kaydetti. Marka ve şirket sahibi Azizoğlu, sözkonusu yazıya dair şunları kaydetti:

“Yazıyı görünce çok üzüldük. Tasvip edebileceğimiz bir durum değildir. Biz firma olarak din, ırk, cins, mezhep ayrımı gözetmiyoruz. Hz. Mevlana’nın yaklaşımını benimseyen bir firmayız. Bu nedenle de olaya dair kısa süre içerisinde yapacağımız açıklama sonrası en kısa süre içerisinde yaptırıma gideceğiz. Mağaza sahibinden tabelamızı kaldırmasını isteyeceğiz, aksi halde ise ürün vermeyeceğiz.”

Kaynak: Haber.sol.org.tr