Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan dün "Halkların demokratik canlı bombası" başlıklı yazısında HDP'ye yönelik eleştirilerde bulunmuş HDP'den Hakan'a sert yanıt gelmişti. 

Ahmet Hakan da bugünkü köşesinde HDP'ye yanıt verdi. Hakan yazısında "Sen de partine bir laf edildiğinde küfür ediyorsun, o çok eleştirdiğin AK Partili de partisine bir laf edildiğinde küfür ediyor" ifadelerini kullandı.

Hakan'ın yazısından bir bölüm şöyle: 

"Sen de partine bir laf edildiğinde küfür ediyorsun, o çok eleştirdiğin AK Partili de partisine bir laf edildiğinde küfür ediyor. ­Sen de partine gözünün üstünde kaşın var denmesi karşısında deliye dönüyorsun, o çok eleştirdiğin AK Partili de partisine gözünün üstünde kaşın var denmesi karşısında deliye dönüyor. Sen de kendini partinin tüm yanlışlarını savunmak zorunda hissediyorsun, o çok eleştirdiğin AK Partili de kendini partisinin tüm yanlışlarını savunmak zorunda hissediyor. ­Sen de parti içi eleştiri mekanizmasını çalıştırmaya kalkanları anında 'hain', 'satılmış' falan olarak görüyorsun, o çok eleştirdiğin AK Partili de parti içi eleştiri mekanizmasını çalıştıranları 'hain', 'satılmış' olarak görüyor. ­Senin de her türlü densizliği en pis şekilde yapan trollerin var, AK Parti’nin de var. HDP’sinden CHP’sine... CHP’sinden MHP’sine... Alayına sesleniyorum: Boşuna artistlik yapıp durmayın. Yok, işte birbirinizden farkınız."

HDP'den Ahmet Hakan'a yanıt

Pervin Buldan'dan Ahmet Hakan'a yanıt

Ahmet Hakan'dan HDP'li vekillere: Gidip kendinizi patlatsanıza...

 


Kaynak: Haber.sol.org.tr