AKP'ye yakın Star Gazetesi'nin yazarların Cem Küçük, bugünkü köşesinde bir kez daha Doğan Grubu üzerinde yazdı.

Akif Beki ve Ahmet Hakan'ı yazan Küçük, "Yozgat kuzusu" ifadelerini kullandığı Ahmet Hakan için "Kanal 7 grubuna ve Deniz Feneri’ne tam destek atmış" diyen Küçük, şu iddialarda bulundu:

"Yeniden söylüyorum ki kendi de yolsuzluğa gırtlağına kadar batmış bir adam olan Aydın Doğan her zaman Recep Tayyip Erdoğan’dan medya şantajıyla rant koparmayı amaçladı. O yüzden Deniz Feneri olayını kasıtla istismar etti. Deniz Feneri’nden suçunu itiraf eden Mehmet Gürhan Nisan 2007’de tutuklandı ve Doğan Medya hiç ilgilenmedi. Oysa Aydın Doğan bu konuyu 1.5 sene sonra ısıtmaya başladı, çünkü o dönem Hilton’dan milyarlarca dolar rant istiyordu. O sebeple ahlaksızca “Deniz Feneri paraları Erdoğan’a teslim ediliyordu” diye yalan manşet attı. AK Parti kapatma davası sürerken tek amacı Erdoğan’dan yağmayla rant indirmekti. Yoksa Kanal 7 ekibi ya da Deniz Feneri yolsuzluğu umrunda değildi Doğan’ın.

İşte iki eski Kanal 7 elemanı Ahmet Hakan ve Akif Beki bugün Doğan’ın tetikçisidir, Erdoğan’ın düşmanıdır. Tablo çok nettir..."

Kaynak: Haber.sol.org.tr