Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının ve tanınmış futbolcularının emlak işleri ile ilgilenen Proto Group isimli meşhur şirket, Zlatan İbrahimovic hakkında ilginç bir açıklama yaptı.

İsveçli yıldız için uzun süredir ev arayışında olduklarını doğrulayan şirket, meşakatli bir çalışmanın ardından Manchester’da havuzlu bir villa bulduklarını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada ayrıca, Zlatan Ibrahimovic’in memnun edilmesi zor bir müşteri olduğu da belirtilirken; ev gördüğünde “Eeh, zamanla alışırım” dediği kaydedildi.

Proto Group isimli şirketin açıklaması şu şekilde;

“Kulübün isteği doğrultusunda, Zlatan İbrahimovic’in Manchester’da yaşayabileceği tarzda bir ev bulduk. Başlangıçta çok zorlandık. Çünkü Manchester, Paris ya da Milan gibi bir şehir değil. Zlatan da, Manchester’ın mimari tarzının Paris ve Milan’dan farklı olduğunu bir türlü anlamadı. Yine de en nihayetinde yüzme havuzlu ve geniş bahçeli bir villa ayarladık. Zlatan çok ilginç bir mizah anlayışına sahip. Evi gördüğünde ‘Eeh, zamanla alışırım’ dedi”

“Ronaldo, Messi, Maradona gibi birçok isimle çalıştık ancak şirket tarihimizde ilk defa bir müşterimizi memnun etmek için bu kadar zorlandık. Zlatan, tatmin edilmesi çok zor bir müşteri. Ancak Zlatan bile olsanız bazen her istediğinize sahip olamıyorsunuz”

(Sporcope)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr