61 yaşındaki pop müziği sanatçısı Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, sanatçının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kolçak’ın durumuyla ilgili babası Eşref Kolçak açıklama yaptı.

Eşref Kolçak, “Dün Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı, durumu çok ağır. Daha sonra da Maslak Acıbadem Hastanesi’ne götürüyoruz” dedi.

Ünlü sanatçının prostat kanseri nedeniyle ameliyat olduğu, ameliyat sonrası bağırsaklarından enfeksiyon kaptığı ve bu yüzden durumunun ağırlaştığı belirtildi.

'VÜCUT FONKSİYONLARI NORMALE DÖNÜYOR'

Hürriyet'in haberine göre; Harun Kolçak'ın menajeri sanatçının sağlık durumu ile ilgili şunları söyledi:

"Harun Bey'in böbrekleri çalışmaya başladı, vücut fonksiyonları da normale dönüyor.  İyileşme süreci devam ediyor. İnşallah bunu atlatacağız"

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek, sanatçının sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Harun Kolçak hastanemize ağır septik şok tablosunda getirilmiştir. Yapılan tetkik ve incelemelerde mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle genel durumunun bozulduğu tespit edilmiş olup, acil bir şekilde ameliyata alınmıştır. Yapılan cerrahi müdahale sonrası, hastamızın halen yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmektedir.”

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr