Bebeklere renkli ninniler

B Kids adlı firmanın yenidoğanlar için tasarlarladığı “Beni İzle Hayal İstasyonu” gece uyanan bebeklerin tekrar dalması için umut olmayı vaat ediyor. Portatif olarak da kullanılabilen bu cihaz, bebeğinizin beşiğine kuruluyor, bebeğiniz için ninni söylüyor ve ışıklı oyuncaklarıyla bebeğin uyuma ve oyun saatlerini değerlendirmesini sağlıyor.

Emzirme saati takip etmeye son

Yeni doğan bebeklerde bir karmaşaya dönüşen hatta ebeveynler arasında zaman zaman tartışmalara sebep olan “En son ne zaman süt emdi” sorunu bu cihaz sayesinde ortadan kalıyor. Itzbeen Cep Dadısı sayesinde bebeğinizin en son ne zaman bezini kirlettiğini, son emzirme ve banyo saatini kaydededip kolaylıkla takip edebiliyorsunuz.

Sizin yerinize gece nöbet tutuyor

Yenidoğan annelerinin korkuları Snuza bebek hareketi görüntüleyici sayesinde tarihe karışıyor. Firmanın anneler ve bebekleri için ürettiği bu cihaz bebeğinizin nefesinde veya vücudunda herhangi bir değişiklik olduğunda 15 saniye içerisinde ebeveynleri uyarıyor. Böylelikle her an çocuğun kalp atışlarını, nefesini yanında olmasanız da kontrol edebilmek mümkün hale geliyor.

Anne karnında gibi titreşim veriyor

Munchkin Yatak Pedi, bebeğinizin yatağının altına konulan, masatenisi raketi boyutunda bir ekipmandan oluşuyor. Bu cihaz uzmanlar tarafından hazırlanmış özel titreşimler sayesinde bebeğinizin rahatça uykuya dalabilmesine yardımcı oluyor. İki farklı hız seçeneği olan 30 dakika boyunca kesintisiz titreşimle zor uyuyan bebeklerde bile böyle işe yarıyor.

Sakinleştirmek için gizli silah

Bebeğiniz ağlarken ona “Şşş” demekten yoruldunuz mu. Sizin yerinize bebeğinize “Şşş” sesi çıkaran yeni BabyShusher artık ebeveynlerin hizmetinde. Bebeği sakinleştiren bu ses sayesinde artık bebeğiniz ağladığında yanında olmadığınzda bile anne şefkatini onlara veriyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr