Takımın başına Ersun Yanal'ı getiren Trabzonspor'da gelecek sezon takımda kimlerin olup olmayacağı konusu büyük oranda netlik kazandı. Bordo-mavili yönetim Douglas'ın satışı için Sporting Lizbon ile anlaşmaya varırken, sözleşmeleri sona eren Fatih ve Marin'in yanı sıra Salih Dursun ve Mustafa Yumlu ile de yeni sözleşme imzalanması beklenmiyor. 

Karadeniz ekibinde geride kalan sezonda performansları tartışılan ve kulüple icralık olan Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz ile ilgili olarak da tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. Gelecek sezonki bütçenin oldukça düşük seviyede tutulacak olması nedeniyle yılda 2 milyon 500 bin euro kazanan Cardozo da kulüp çıkarları doğrultusunda satılacak. Bu arada devre arasında pilot takımdan kiralanan Akakpo'nun ise takımda tutulması bekleniyor.

EREN VE TİF'İ İSTİYOR

Yönetim ise Ersun Yanal'ın takımdan göndermek istedikleri oyuncuları, yapılacak transferlerde ilk etapta takas formülü ile elden çıkarmayı deneyecek. Güçlü bir forvet hattı kurmak isteyen Yanal'ın Muhammet ile beraber Eren Derdiyok'u da sisteminde düşündüğü belirtildi. Yanal'ın bir başka talebi de Sivas ile sezon sonunda yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Aatif... Yiğidolar'da daha önce gol krallığı da yaşayan deneyimli futbolcu için Ersun Yanal'ın devreye gireceği ve görüşmeleri yürüteceği belirtildi. (fotomaç)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr