Bakırköy’de 2 Mayıs 2016 tarihinde meydana gelen olayda Abdülkadir T. (26) otomobilinin direksiyonunda silahlı saldırıya uğradı. Kendisine ateş edenlerden otomobiliyle geri geri kaçmaya çalışırken vurulan Abdülkadir T., hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis güvenlik kameralarını incelediğinde cinayet anının saniye saniye kaydedildiğini gördü. Görüntülerde Abdülkadir T.’nin aracına yanaşan 3 kişinin önce kapıyı açmaya çalıştığı, başaramayınca silah kabzasıyla yan camı kırmaya çalıştıkları görüldü. Mağdurun geri geri kaçmaya çalışması üzerine bir kişinin silahı ardı ardına ateşlediği görüldü.

"YA EŞİMİ VERİN YA DA BİR GECELİK PARASINI"

Eşi tarafından para karşılığında cinsel birliktelik için pazarlandığı iddia edilen Çağla T., geceyi Bakırköy'de Şahin T.’nin evinde geçirdi. Çağla T., Şahin T.'ye, kocasından şiddet gördüğünü ve eve geri gitmek istemediğini söyledi. Sabah eşinin belirledikleri saatte gelmemesi üzerine Abdülkadir T. ise Bakırköy'de Şahin T.'nin evinin önüne geldi. Şahin T. ile konuşan Abdülkadir T. ya karısının kendisine teslim edilmesini, ya da bir gecelik ücretinin daha verilmesini istediği iddia edildi. Yaşanan tartışma sonucunda silahını çeken Şahin T., arabanın içinde olan Abdülkadir T.'ye iki el ateş etti. Omzundan ve göğsünden yaralanan Abdülkadir T., olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖLEN KİŞİNİN EŞİ VE 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturmada Abdülkadir T.’nin eşi Çağla T.’nin (23), aralarından bir süredir gönül ilişkisi bulunduğu  öne sürülen Şahin T.’nin yanında kaldığını tespit etti. Olayın bu kişinin evinin önünde olması üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Önce Şahin T., ardından olay sırasında yanında bulunduğu öğrenilen 2 kişi ile eş Çağla T. ve onun arkadaşı Berna T. (22) gözaltına alındı.

EŞİNE KÖTÜ DAVRANDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Yapılan soruşturmada, Çağla T.’nin,  Şahin T.’ye eşinin kendisine kötü davrandığını ve zaman zaman dövdüğünü anlattığı, buna kızan Şahin T.’nin de onu, evin kapısına konuşmak için çağırdığı öğrenildi. Poliste alınan ifadesinde şüpheli Şahin T., "Onunla konuşmak istedim. Ancak aracın kapısını açmadı. Sinirlendim, kaçmaya çalışınca korkutmak için ateş ettim. Vurulduğunu görünce korkup oradan kaçtım" dediği öğrenildi. Şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr