Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Mario Gomez, siyah-beyazlı takımda gösterdiği olağanüstü performansla transfer pazarının aranılan isimlerinin başında gelen Mario Gomez için Wolfsburg resmen devreye girdi.

Daha önce menajerler vasıtasıyla Fiorentina'ya ulaşan Wolfsburg, bu kez ilk resmi temasını yaptı ve Floransa temsilcisi ile görüşmelere başladı. Mario Gomez'i kadrosuna katmak için tüm kozlarını oynayan Wolfsburg, Alman yıldız için tam 14 milyon euro ödemeye hazır olduğunu Fiorentina'ya iletti.

Fiorentina'ya yaptığı teklifin ardından Mario Gomez'in de menajeriyle görüşen Wolfsburg, 3 yıllık teklif sundu ancak bu teklif golcü oyuncuyu ilgisini çekmedi. Kariyerine Almanya'da devam etmek istemediğini ifade eden Gomez, öncelikli tercihini Türkiye'den kullanmak istediğini menajerine iletti ve transfer görüşmelerini tıkandı.

Fiorentina, Mario Gomez'i Wolfsburg'a 14 milyon euroya satsaydı; Beşiktaş da Fiorentina ile yaptığı sözleşmeden dolayı bu rakamın %50'sini kasasına koyacaktı. (sporx)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr