A Milli Futbol Takımı, Fransa’da düzenlenecek 2016 Avurupa Futbol Şampiyonası’na hazırlanmak için bugün İsveç, haftaya da Avusturya’ya ile birer hazırlık maçı yapacak. Ancak aday kadro açıklandığından bu yana herkes Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’i konuşuyor.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in kadroya çağırmadığı tecrübeli eldiveni Fransa’ya götürüp götürmeyeceği tartışması gündemden hiç düşmüyor. Volkan ise, yakın çevresine, “Ne zaman olursa olsun göreve hazırım” ifadeleri ile niyetini anlattı.

KÜFÜRE İSYAN ETTİ FORMAYI KAYBETTİ

Volkan, Türk Telekom Arena’da Kazakistan ile 17 Kasım 2014’te oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçı öncesinde ısınırken, tribünlerden edilen küfürlere isyan edip, stadı terk etmişti.Başarılı kaleci, o günden sonra ay yıldızlı takıma bir daha davet edilmedi.

Bugünlerde yeniden gündemde olan Volkan, yakınlarına şöyle dert yandı: “Bebeğime küfredildi ama toplum gereken tepkiyi göstermedi. Kimse bana sahip çıkmadı. Her şeye rağmen göreve hazırım. Milli Takım beni ne zaman çağırırsa memnuniyetle gidip elimden geleni yaparım.” (Hürriyet)

Fatih Terim'den Volkan Demirel patlaması

Terim, 'Dünya Şampiyonu'ndan fazla kazanıyor!

Volkan Demirel'den milli takım açıklaması!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr