Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Mersin İdman Yurdu'nun 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Vitor Pereira, "Bu akşam birlik olduğumuzu göstermek için sahaya çıktık. 4 gol attık. İyi durumdaydık. 2-3 gol daha atabilirdik" dedi.

Taraftarların tepkileriyle ilgili konuşan sarı-lacivertli takımın teknik patronu, "Bizim sezon sonuna kadar taraftarlarımıza ihtiyacımız var. İyi bir maç çıkardık. Yanımızda olacaklarına inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Torku Konyaspor ile kupada oynayacakları maçla ilgili de konuşan Portekizli teknik adam, "Öncelikle Konya maçını düşünüyoruz. Zorlu bir maç olacak. Farklı bir kulvarda farklı bir maça çıkacağız. Hedeflerimiz var, kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Robin van Persie ile daha önce sorun yaşamaları ancak Hollandalı golcünün bu kez kendisine sarılması sorulan Pereira, "Robin iyi bir maç çıkardı. Takım için çalıştı. Onun gösterdiği performanstan memnunum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr