Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarında Osmanlıspor ile sahasında 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Pereira, "Bizim için zor bir maç oldu. İyi bir takımla karşılaştık. Kontra ataklarla etkili olabilen bir rakiple oynadık. Topu kaybettiğimiz an çok da kötü oynamadık. Rakibin en tehlikeli anına izin vermedik. Topu tekar kazandık" dedi.

Osmanlıspor karşısında ofansif anlamda eksiklik yaşadıklarını kabul eden Pereira, "Takım biraz gergindi veya eksikti. Oyuncularımı suçlayamam, denedik, olmadı. Ama soğukkanlılık ve sakinlik eksikti. Çok önemli 2 puan kaybettik" özeleştirisinde bulundu.

"BEŞİKTAŞ DA PUAN KAYBEDECEK"

Şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri Beşiktaş'ın da puan kaybedeceğine inandığını vurgulayan Fenerbahçe teknik patronu, "Ama buradan dönmemk zorundayız. İmkansız mı, bence değil. Taraftara teşekkür ediyorum. Takımlara çok iyi destek verdiler. Düzeltmemiz gereken noktaları düzeltmeliyiz. Bahane aramak yerine çalışmaya devam etmeliyiz. Zor bir takımla karşılaştık. Dediğim gibi hücum dinamiğimizi istediğimiz gibi maça yansıtamadık. Sonucu kabul etmemiz lazım. Bir sonraki maçta Konya ile oynayacağız. Tek hedefimiz o maçta 3 puan almak. Rakibimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz. Lig bugün bitmedi. Bitime daha var. Biz kendi maçlarımızı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Lig Tv muhabirinin "Fenerbahçe bu sezon skor üretkenliği konusunda beklentilerin altında kaldı" yorumu üzerine ise Portekizli teknik adam, "Bu sizin fikrinizdir. Bu anlamda size katılmıyorum. Sezon başından beri çok fazla gol pozisyonuna girdik. Çok da gol attık. Bu akşam ofansif dinamiğimizde bir kalite eksikliği vardı, bunu kabul ediyorum. Ancak sezon boyunca hücumda eksiklik ifadeleri sizin fikriniz. Buna katılmıyorum. Sezon başından beri eksiklik yaşadığımızı söylerseniz bu beni güldürür. Bu futbolu az bilen bir insanın analizi olur" göndermesinde bulundu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr