Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarında Osmanlıspor ile sahasında 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Lig TV'ye konuşan Pereira çok kötü bir oyun ortaya koymadıklarını savunurken, "Rakibin en tehlikeli yanını kullanmasına izin vermedik. Savunmada iyiydik. Ama hücum yollarında bir kalite eksikliği yaşadık. Gergindik. Sakin değildik. Çok önemli bir puan kaybı yaşadık." dedi.

Portekizli teknik adam şampiyonluk şanslarının sürdüğüne de değinirken, şöyle devam etti: "Beşiktaş'ın da puan kaybedeceğini düşünüyorum. Telafi edip arayı kapatmalıyız. İmkansız mı? Bence değil. Düzeltmemiz gerekenleri düzelteceğiz. Mücadelemize devam edeceğiz. Konyaspor karşısında tek hedefimiz galibiyet olacak. Beşiktaş'ın da sonuçlarını beklemek zorundayız. Lig daha bitmedi."

Takımının gol yollarında genel bir problem yaşadığı yönündeki görüşlere katılmadığını da belirten Pereira, "Bir kalite eksikliği vardı. Ama bunu genel bir sorun olarak kabul etmiyorum. Bu yorumu yapanın futbol bilgisi eksiktir." diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr