Medicana Sivasspor, sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak Spor Toto Süper Lig'e veda etti..

Spor Toto Süper Lgi'de 34. ve son hafta karşılaşmalarında Medicana Sivasspor, sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı ve lige veda etti.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira geçen hafta Gençlerbirliği ile oynana nmaçın 11'inde üç değişiklik yaparken, sahaya Fabiano, Şener, Ba, Kadlec, Hasan Ali, Ramazan, Mehmet Topal, Josef, Alper, Diego ve Fernandao 11'ini sürdü.

Sarı-lacivertli ekiple birlikte Sivas'a gelen Robin van Persie ise maç kadrosuna alınmadı ve Fenerbahçe maça 17 kişiyle çıktı.

Ev sahibi Medicana Sivasspor ise Cicinho, Kone ve Erkan sakatlıkları, Tanase ile Çağatay ise cezaları nedeniyle ligin son haftasında takımlarını yalnız bıraktı.

Maça çok hızlı başlayan Medicana Sivasspor 13. dakikada Chahechouhe, 22. dakikada da Oumari'nin golleriyle 2-0 öne geçti.

45+1'de sahneye çıkan Abdoulaye Ba, Fenerbahçe adına farkı bire indirdi ve mücadelenin ilk yarısı 2-1 sona erdi. İkinci yarıya baskılı başlayan sarı-lacivertli ekip, 67. dakikada ikinci yarıda oyuna dahil olan Raul Meireles'in nefis golüyle skora dengeyi getirdi ve bu gol maçın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Bu sonucun ardından 2005-06 sezonunda Süper Lig'e yükselen Medicana Sivasspor 31 puanla ligi 16. sırada tamamlayarak küme düştü. Fenerbahçe ise sezonu 74 puanla ikinci sırada noktaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr