Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Mehmet Topal'ın durumu nihayet netleşti.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra, Tottenham, Everton, Sevilla ve Espanyol'un istediği milli futbolcu, gelecek sezon hangi takımda oynayacağı konusundaki kararını verdi.

'nın haberine göre, 4 yıldır Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topal, 4 yıl daha çubuklu formayı terletecek. Topal’ın yıllık 2.6 milyon Euro’ya imza atacağı ve maç başı 20 bin Euro alacağı belirtildi.

Yeni sözleşmeye göre Topal'a, şampiyonluk bonusu, kupa galibiyeti, Avrupa’da çeyrek final, yarı final ve final durumlarında çeşitli miktarlarda primler ödenecek. Maç başı ücretler ise sadece galip gelinen karşılaşmalar için verilecek.

Mehmet Topal, neden Fenerbahçe'de kaldığı konusunda şu ifadeleri kullandı: "Ben hiçbir zaman para peşinde olmadım. Devre arasından bu yana Dubai ve Çin'den çok ciddi teklifler geldi. Ama ben bunları değerlendirmeye almadım."

"Her şey para değil. Fenerbahçe'de mutluyum, burada kurulu bir düzenim var. O yüzden de Fenerbahçe ile yaptığım görüşmelerde hiçbir zaman para meselesini ön planda tutmadım. 4 yıl daha bu formayı giyeceğim için mutluyum."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr