"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe mütabakatından haberi var" diyen Bülent Arınç havuz medyasından gelen saldırılara ve Erdoğan'ın kendisi hakkında söylediklerine yanıt verdi. Arınç'ın Twitter'dan attığı mesajın saati ise dikkat çekti.

Ülkenin gündeminden düşmeyen Arınç Uludağ'da

Arınç saatler tam 17:25'i gösterirken ilk cevap tweetini attı. Arınç'ın bu zamanlamaya dikkat çekmesi sosyal medyada da yolsuzluğa gönderme olarak algılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanlışları affetmeyeceğini söyleyen Arınç, "Madem böyle büyük bir hata yapıldı neden mütabakatta görevli kişiler bakan olarak kabinede yer aldı." diye sordu.

ERDOĞAN ARINÇ İÇİN BUNLARI SÖYLEMİŞTİ

"O televizyon programını izlemedim, ama duyunca da ciddi manada üzüldüm. Dolmabahçe konusunda Yalçın Akdoğan, Efkan Ala, Mahir Ünal Bey’e, “Onlarla aynı fotoğraf karesinde olmanız doğru olmaz. Onları muhatap almak ciddi manada size zarar verir. Sizler hükümetsiniz, onlar ise hükümetin muhatabı olamaz” demiştim" diyen Erdoğan, "Bahsettiğiniz televizyon programında, bundan benim haberimin olduğunun, benim müsaademle yapıldığının iddia edilmesi kesinlikle dürüst, doğru bir hareket değildir. Kaldı ki o zat, benimle çalıştığı zaman içerisinde bunları konuşmamıştır. Parlamentodan çıktıktan sonra kalkıp da Cumhurbaşkanı hakkında böyle doğru olmayan ifadeler kullanılmasını kabul etmek mümkün değildir" ifadelerini kullanmıştı.

Arınç canlı yayında Erdoğan'ı yalanladı: Görüşmelerden haberi vardı

Erdoğan'dan Arınç'a: O zat...

Arınç: Linç hevesleri kursaklarında kalır

İŞTE ARINÇ'IN TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞTIĞI AÇIKLAMA

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr