Fenerbahçe'nin yeni sağ beki Gergory van Der Wiel konuştu. Panathinaikos maçı sonrası Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Hollandalı futbolcu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın denemeye başladığı 3-5-2 sistemi ile ilgili görüşlerini açıklayan sağ bek kendisi için bu sistemin avantaj olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:
"Sistem herkes için yeni. Ben de ilk kez oynuyorum. Ama benim için iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha atak oynayabiliyorum. Daha çok koşuyorum. Çizgiyi daha iyi kullanabiliyorum. Hergün bu sistem üzerinde çalışıyoruz ve daha iyiye gidiyoruz. Sürekli çalışmaya devam etmeliyiz."

"15 KUPAM VAR"

Bölgesinde geride kalan dokuz sezonda Gökhan Gönül'ün başarılı bir performans ortaya koyduğunu ve kendisinden beklentinin bu nedenle fazla olduğunu hatırlatılması üzerine Hollandalı yıldız, böyle bir kıyaslamaya çok şaşırdığını ifade ederek, "Benim için bir baskı yok dostum. Arka arkaya altı lig şampiyonluğu yaşadım. Kariyerimde 15'ten fazla kupa, ödül kazandım. Ben baskıya alışığım. PSG'de oynadım. Orada daha çok baskı vardı. O yüzden bu konuda baskı hissetmiyorum. Benden önce kimin oynadığına da bakmıyorum. Şimdi bu pozisyonda ben varım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

İSTANBUL ŞAŞIRTTI

Son sorumuz ise İstanbul ile ilgili. Acaba şehre alıştı mı? "Evet. İstanbul'da biraz trafik var. Ama bu kadar güzel olması beni şaşırttı. Daha önce hiç gelmemiştim. Büyük bir şehir ve istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr