Anne ve babaların çocukları ile birlikte keyifli zaman geçireceği Anabilim Yaratıcılık Festivali, üstün hayal gücü ile teknolojiyi buluşturarak 2. kez sınırları zorlayacak. Anabilim Yaratıcılık Festivali, ünlü oyuncu Tuba Ünsal'ın da katılımıyla 14 Mayıs Cumartesi 10:00 – 17:00 saatleri arasında Anabilim Eğitim Kurumları Ataşehir Kampüsü'nde gerçekleşecek!

Üstün yetenekli çocukları ülkenin özel sermayesi kabul eden ve destekleyen, hayata farklı pencerelerden bakan, yaratıcılıklarını keşfetmiş çocuklar yetiştirmeyi ilke edinen Anabilim, çocuklar ve ailelerinin katılımıyla renkli bir organizasyona imza atıyor.

Anabilim 3, 4 ve 5. Sınıflarında okuyan üstün yetenekli öğrencilerin hazırladığı gösteri ile başlayacak olan Anabilim Yaratıcılık Festivali, gün boyu yapılacak yarışmalar ve "Maker Çocuk", "Go", "Illustrasyon", "Arttırılmış Gerçeklik", "Edutech Tek Modelleme", "Maharetli Eller" , "Body Perküsyon" , vb. atölye çalışmalarıyla devam edecek.

Intel Education katkılarıyla Maker Çocuk Anabilim Yaratıcılık Festivali ’nde. Medya sponsorluğunu Power Türk’ün yapacağı festivalde; İstanbul Go Okulu, Edu Stem, Ponart, Smart Tek, 4m, Haliç Üniversitesi, İndi, Bic, Mariya Cookies, Marifetli Anneler, Devo Dergi ve Oyun, Artdeco, Balidu Parti Evi gibi sektörün öncü kurumlarıyla Anabilim Eğitim Kurumları bünyesinde çalışan eğitmenler tarafından hazırlanan toplam 34 atölye çalışması bulunuyor.

European Talent Points’e (Avrupa Üstün Yetenek Noktası) kabul edilen Anabilim, bu heyecanla 2. Yaratıcılık Festivaline hazırlanıyor.

Çok yönlü eğitim modeli üzerine çalışmalarını temellendiren Anabilim Eğitim Kurumları, European Talent Points’e (Avrupa Üstün Yetenek Noktası) kabul edildi. Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Macaristan, İrlanda, İtalya, Litvanya, Hollanda, Slovakya, Slovenya, İsviçre ve Türkiye gibi ülkelerin yer aldığı Avrupa Üstün Yetenekliler Konseyi (European Council for High Ability - ECHA) akreditasyonuna kabul edilen Anabilim, bu heyecan ve mutlulukla Yaratıcılık Festivali’ne hazırlanıyor.

Yaratıcılığın akılcılıkla birleşeceği, azmin- sabrın öneminin vurgulanacağı, hayal gücünün tasarıma dönüşüp teknoloji ile temas edeceği Yaratıcılık Festivali’ne kayıt yaptırmak için festival resmi web adresi http://yaraticilikfest.e-anabilim.com ziyaret edilebilir. Başvuru ve detaylı bilgi için 0 216 415 00 00.

Detaylı bilgi için: Filiz Bozkan - [email protected] / 0216 415 00 00 (D: 1300)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr