Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, UEFA yetkilileri ile yapılan Finansal Fair-Play toplantısının genel olarak iyi geçtiğini söyledi.

Usta'nın da yer aldığı 6 kişilik heyet, UEFA yetkilileriyle Finansal Fair-Play kriterleri konusunda gerçekleştirdiği toplantıda savunmalarını yaptı.
Toplantı sonrası 'ya açıklamalarda bulunan Başkan Muharrem Usta, şu ifadeleri kullandı;
"2 saat civarında bir toplantı oldu. Genel anlamıyla gayet iyi geçti. Bu toplantıya iyi hazırlanmıştık. Geriye dönük 2-3 yıllık Trabzonspor'un finansal durumu çok rahatsız edici. Çok kötü. Derin sorunlar var ama önümüzdeki 4 yıl için bir plan verdik. Bu 4 yılla ilgili de kurula şunu gösterdiğimize inanıyorum. Bu yönetimin hem daha önceki dönemde yapılanları çok iyi anladığını, çok iyi tahlil ettiğini ve gelecekle ilgili yapmış olduğumuz kurguyu çok iyi bildiğimizi hissettiler. Bence bizi iyi anladılar. Genel anlamda karşılıklı görüşme çok saygın ve seviyeliydi. Herhangi bir soru işareti kalmadı."

UEFA'dan süre istediklerini belirten Usta, "Buradan bir süre istedik ve inşallah o süreyi de alırız. Eğer süre alabilirsek emin olun ki, bu yeni yönetimin çok ciddi bir şekilde sunumuyla onları ikna etmesinden kaynaklanır. Yoksa Trabzonspor'un son 2-3 yıllık mali performansına bakılırsa, durumu çok zor. Sonuç ne olur, kestiremiyorum. Beklentim süre ama her şey olabilir" dedi.

Başkan son olarak, UEFA'nın alacağı kararın 1 hafta ya da 10 gün içinde kendilerine iletileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr