Başkan Muharrem Usta, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti. Bu arada açıklamalarda bulunan Başkan Muharrem Usta, resmi Twitter hesabından attığı Burak Yılmaz tweet'ine açıklama getirdi.

"Burak, Trabzorspor için önemli bir oyuncuydu, Türkiye için de önemli bir oyuncu" diyerke sözlerine başlayan Usta; "Bizde oynarken çok büyük işlere imza attı. Biliyorsunuz 2010-2011 yılının gol kralı oldu. Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan Galatasaray'a giderken kulübe ekonomik olarak kazandırıp gitti. Burak, bize hala kazandırmaya devam ediyor. Şimdi Çin'e gitti, bize bir yüzde 25 daha kazandırdı. Kendisine vermiş olduğu emekler için çok teşekkür ederim. Biz de ona başarılar diliyoruz" dedi.

"GERİ DÖNERSE KAPIMIZ AÇIK"
Burak'ın Çin'den geri döneceği bir zaman da olduğunu hatırlatan Başkan Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Eğer çok geç olmadan Türkiye'ye dönerse, mesajımda da söylediğim gibi bizim burada kapılarımız yine açık. Onun gibi oyuncuların hepsi bizim için önemili. Türkiye için önemli. Tekrar Trabzorspor'a kattıkları için teşekkürler. Tabi Trabzonspor'un da Burak'a kattığı çok şey var. Burak, gerçekten Trabzon'da Burak oldu. Onun için karşılıklı kazandık. Umarım Çin'de de çok başarılı olur."

CARDOZO AÇIKLAMASI
Oyuncusu Cardozo'nun da Çin'e transfer olacağına ilişkin haberlere de değinen Başkan Muharrem Usta, "Şu an için ciddi sayılabilecek bir durum söz konusu değil" ifadesini kullandı. daha sonra Vali İbrahim Şahin ile görüşen Başkan Usta, görüşmenin ardından Valilikten ayrıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr