Spor Toto Süper Ligi’nin 25. haftasında kendi evinde Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor’da yüzler gülerken, bordo-mavililer 15 Mart Salı günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçını beklemeye başladı.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bu sezon zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Bundan sonra tabi ki yüzümüz gülmeye devam edecek. Bu sene hepimizin bildiği gibi zor bir süreçten geçiyoruz. En az hasarla atlatmak amaç, gelecek sezonun iskeletini burada oluşturmak gerekiyor. Çok sakat ve cezalı oyuncularımız var biliyorsunuz. Onlar da yavaş yavaş devreye giriyor. Sene sonuna kadar sağlıklı bir iskelet çıkarmak önemli ama şehir ve taraftar çok bıkkın herkesin suratı asık, yüzlerin gülmesi gerekiyor. Ama bugünden yarına olmayacağını herkesin bilmesi lazım. Bu bir süreç." ifadelerini kullandı.

Usta, "Mersin İdmanyurdu maçında ciddi bir taraftar olduğunu gördüm. Bence takımı da iyi desteklediler. Beşiktaş maçında inanıyorum stadyum ful olacaktır. İnşallah iyi de bir maç olur" sözlerini tamamladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr