Gazetenin Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye, "Bazı genel başkan yardımcılarınızı sürekli saraya 'istişare' için gönderdiğiniz doğru mu?" diye sordu.

Takan'ın bugün yayınlanan "O odadaki 'paralel' saat!.." başlıklı yazısı şöyle:

"Doktor Devlet Bahçeli'den 8 Nisan Cuma günü yargının verdiği "MHP'de olağan üstü kurultay" yapılsın kararından sonra siyasi kulislerde hararetle konuşulan bazı iddialara da cevap vermesini hürmetle talep edelim;

Bazı genel başkan yardımcılarınızı sürekli saraya "istişare" için gönderdiğiniz doğru mu?..

8 Nisan'dan sonra bazı hukukçu kurmaylarınızın çok bilinen CHP'nin kongre ağaları ile özel görüşmeler yaptığı ve taktikler sorduğu iddialarına ne dersiniz?..

Delege ve kongre oyunları ile ilgili CHP'nin bile auta attığı isimlerden MHP'ye ne fayda gelir?

Odanızdaki saat tekrar ilerlemeye başlayınca, MHP'yi "paralel"den kurtarayım derken CHP'ye mi teslim edeceksiniz?.."

MHP'DE İKİNCİ FOTOĞRAF KRİZİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 7 Haziran seçimlerinde AKP'den Ankara milletvekili adayı olan ve sosyal medyada özellikle kendisine ve MHP'ye yönelik sert eleştiriler getiren Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Başkanı Hüseyin Kaya ile çekilen fotoğrafı tartışma yarattı. Daha önce de genel başkan adayı Ümit Özdağ ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun parti yönetiminden izinsiz Diyarbakır'a gitmesi ve burada çekilen fotoğraf MHP yönetimini rahatsız etmişti. Şimdi de partide ikinci bir fotoğraf tartışması yaşanıyor. Daha önce ülkücüleri ve MHP'yi çok sert eleştiren HUDER Başkanı Hüseyin Kaya ile çekilen fotoğrafı sosyal medyada tartışmaya yol açtı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr