Ukraynalı Tetiana Kanarska, 2003 yılında çalışmak için İstanbul’a yerleşti. Ülkesinde hukuk fakültesini bitiren genç kadın, Taksim’de bir gece kulübünde ‘Show Girl’ olarak iş buldu. 5 yıldızlı bir otelin müdürü Şevket Ş. ile aşk yaşamaya başlayan, 2 yıl süren birliktelik sırasında hamile kalan Kanarska, sevgilisinin evli olduğunu öğrendi, ikili yollarını ayırdı.

Habertürk Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; Tetiana Kanarska, 2004 yılında kızı M.’yi dünyaya getirdi. Şevket Ş. çocuğun kendisinden olmadığını ileri sürünce ülkesine dönen Kanarska, kızını tek başına büyüttü.

Ukraynalı anne, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a dönüp Şevket Ş.’ye babalık davası açtı. Şu anda 12 yaşında olan M. için 2 bin TL tedbir, dava kesinleştikten sonra ise 3 bin TL iştirak nafakası talep etti. Şevket Ş., genç kadının gece kulüplerinde ‘Show Girl’ olarak çalıştığını, birçok kişiyle birliktelik yaşayabileceğini bu nedenle de M.’nin babasının başka biri olabileceğini savundu.

‘ÇOCUĞU KENDİ İSTEDİ’

Tetiana Kanarska ise kendini bekâr olarak tanıtan Şevket Ş.’ye âşık olduğunu ifade ederek “Çocuk istiyordu. Bilinçli bir şekilde çocuk yaptık. Hastaneye birlikte gidip ultrason çektirdik. Hamileliğin dördüncü ayında ise ‘Evliyim’ diyerek beni terk etti. Kızımı para için doğurduğumu iddia etti. Melisa büyüdü ve babasını görmek, tanımak istiyor” dedi.

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan DNA testi sonucunda küçük M.’nin babasının % 99.99 Şevket Ş. olduğu belirlendi. Mahkeme rapor doğrultusunda tarafların sosyal ve mali durumlarının incelenmesine karar verip Şevket Ş.’nin Melisa’ya tedbir nafakası ödemesi yönünde karar verileceğini bildirerek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr