Türkiye resmi satış reselleri hizmeti veren firması EKOPAY A.Ş, ukash kartın kapanmasıyla bir süre, ukash.web.tr/astropay üzerinden kendi bünyesin'de astropay kart satış hizmeti sunuyordu. Ancak güvenli olmayacağı konusunda duyulan endişeler nedeniyle, yeni adresiyle daha kaliteli hizmet verme kararı alan şirket, astropaycard.net sitesi ile hizmetine kaldığı yerden daha kaliteli ve daha güvenilir bir şekilde devam ediyor.

Kullanıcının güven içinde alışveriş yapmasını sağlamak, ödeme yaparken güven içinde olmasını temin etmek ve alışveriş sonrası herhangi bir aksama ile karşılaşılmamasını sağlamak adına alınan yeni karar ile birlikte ukash ve astropay kartları birbirinden ayıran şirket, kullanıcı rahatlığı ve güvenliği adına sitede SSL ve DMCA sertifikalarına yer vermekle birlikte ödeme yöntemlerine de yenilikler ekleyerek daha rahat bir zeminde alışveriş yapma imkanı sunuyor. Siteyi ziyaret ederek kolaylıkla ön ödemeli kart alışverişi yapabilirsiniz. Yapmanız gerekenler oldukça basit.

Astropay nasıl satın alınır?

Resmi satış sitesini Ziyaret edin Kart fiyatları bölümünden ihtiyacınız olan kartı seçin Ödeme yöntemleri (kredi kartı, banka havalesi, mobil ödeme) arasından birini seçin Ödemenizi gerceklestirin.

Kolay 4 adımda satın alabileceğiniz karta ait PİN kodu belirlediğiniz e-mail adresinize kısa sürede gönderilecektir.

Alışverişiniz Astropay ile kolaylaşsın

Elektronik, sanal oyun, giyim ve diğer tüm hizmet/ürün alışverişlerinizi kolaylaştırmak ve ödemenizi güven içinde yapmak için kredi kartı kullanmanıza gerek bırakmayan astropay kart, daha önce aynı hizmeti veren ukash kartın yerini aldı.

Dünyanın dört bir yanında kullanılan ve tavsiye edilen İngiltere merkezli ukash ön ödemeli kartın hizmetine son vermesi, kullanıcıları üzmüştü. Ancak kısa süre sonra piyasaya çıkan ve aynı hizmeti daha kaliteli şekilde kullanıcılarına sunan astropay kart, kullanıcıların yüzünü yeniden güldürdü. Türkiye satış reselleri hizmeti veren ukash.web.tr yeni hizmet kalitesini, lider isme devrederek kullanıcılarına yardımcı olmaya devam etme kararı aldı.

İki ismi tek çatı altında birleştiren firma sahipleri, artık kullanıcıların güvenli bir alışveriş yapması için daha önce ukash sitesi üzerinden satışını gerçekleştirdikleri astropay kart için yeni bir adres ile hizmet vermeye başladılar. www.astropaycard.net adresinden sundukları hizmet; hem daha kaliteli hem de daha güvenilir hale getirildi.

Bayilik HİZMETİ

Firma, yeni gelişmeleri takip ederek yayın hayatına geçirdiği sitesinde bir yeniliğe daha imza attı. Kart satışı ile birlikte artık bayilik almak isteyenler de şirketin hizmetlerinden yararlanabilecekler. Resmi satış sitesinden “bayilik başvurusu” bölümüne girip formu doldurarak bayilik başvurusu yapılabiliyor.

Kolay alışverişin adresi

Son zamanların en çok tercih edilen ödeme yöntemi astropay kart ile alışveriş yapmak isteyenler için sunduğu kolaylıklar, basit birkaç adımda alışverişin tamamlanmasına imkan tanıyor. İnternet sitesini ziyaret ettikten sonra yapmanız gerekenler şunlar olacak;

Astropay kart fiyatlari bolumunu Ziyaret ederek 10 -500 USD Değerleri arasindan Bir kart Seçin "satın al" butonuna tıklayarak Tıklayarak Ödeme Bölümüne gecin Ödeme yöntemlerinden sizin için en uygun olanını seçerek ödemenizi gerçekleştirin.

Kısa sürede belirlediğiniz e-posta adresinize gelen PİN kodu ile yasal çerçevede hizmet veren tüm alışveriş sitelerinden güvenli alışveriş yaparak ödemenizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr