Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi; Lazio eşleşmesi hakkında yorum yaparken, eski takım arkadaşları Semih Kaya, Burak Yılmaz ve Fernando Muslera ile ilgili düşüncelerini de dile getirdi.

"ZOR BİR MAÇ OLACAK"

İtalyan basınına konuşan Tomas Ujfalusi, Galatasaray - Lazio maçının zorlu geçeceğini vurgulayarak, "Kuşkusuz zor bir maç olacak. Galatasaray'ın, Lazio'nun bazı maçlarının videosunu izleyerek mücadeleye çok iyi hazırlandığına eminim" derken, Lazio'da en beğendiği ismin Candreva olduğunu dile söyledi.

"GÜÇLÜ TAKIM İLE KARŞILAŞINCA MEMNUN OLACAKLAR"
Eski savunma oyuncusu, "Galatasaray, Avrupa'da önemli adımlar attı, insanlar Lazio gibi çok güçlü bir takım ile karşılaşmaktan kesinlikle memnun olacaklar! Stadın tamamen dolu olması da bir diğer faktör, oyuncular için o bağlılığı hissetmek bir zevk. Buna ek olarak, kulüp güçlü takımlarla karşılaştığı zaman stat kapalı gişe oluyor. Fenerbahçe derbilerinde de böyle" ifadesini kullandı.

"SEMİH'İ SERİE A'DA GÖRMEK İSTERİM"

Wesley Sneijder'in her zaman yeteneği ile ön plana çıktığını beliren Ujfalusi, "Fakat Semih Kaya'ya da dikkat edin. Onun İtalya'da oynadığını görmek isterim. İtalya büyük bir lig, teknik direktörler daha çok taktiğe önem veriyor, Semih için mükemmel olur. Onunla birlikte oynadım, mütevazı bir adam" dedi.

"LAZİO TARAFTARI MUSLERA'YI ALKIŞLAYACAKTIR"

4 sene Lazio'da forma giyen Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera hakkında da konuşan Tomas Ujfalusi, "Muslera şu anda Galatasaray'ın kalesini koruyor ve 8 kupa kazandı. Onun için güzel ve özel bir maç olacak çünkü Roma'da bazı arkadaşlar bıraktı. Lazio taraftarının onu alkışlayacağına eminim" diye konuştu.

"BURAK, LAZİO'YA ÇOK YAKINDI"

Çin'e giden Burak Yılmaz ile ilgili de düşüncelerini açıklayan Ujfalusi, "Yokluğu hissedilecek, bütün takım için büyük bir kayıp. Şu anda Çin takımları birçok oyuncu alıyor. Birkaç yıl içinde daha çok oyuncu alacaklar, yatırımları önemli" derken; Lazio'nun Burak'ı transfer etmeye çok yaklaştığını da söyledi.
Ujfalusi, "Çocuk, Lazio forması giymeye çok yakındı. Ona yardımcı olan insanlarla da konuştum ancak transferin neden gerçekleşmediğini bilmiyorum. Gerçeği yalnızca Burak bilebilir" diye görüş bildirdi. (ajansspor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr