1.5 yıl önce meydana gelen olayda evden kaçan 16 yaşındaki K.K., okulda bir üst sınıfta okuyan Ö.Ç. ile buluştu. Ö.Ç., iddiaya göre yayla evine götürdüğü K.K.'ya cinsel istismarda bulundu. Eve döndükten sonra durumu ailesine anlatan K.K., Ö.Ç.'den şikayetçi oldu. Ö.Ç. hakkında 'Reşit olmayanla cinsel ilişki' ve 'Evi terk eden çocuğu ailesini veya yetkili makamları durumdan haberdar etmeksizin yanında tutmak' suçlamalarıyla 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'BÜTÜN HAYATIM MAHVOLDU'

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Ö.Ç., hakim karşısına çıktı. K.K.'nın da hazır bulunduğu duruşmada sanık Ö.Ç. ifade vermedi. Mağdur K.K. ise ifadesi alınacağı sırada gözyaşlarını tutamadı. Kızın isteği üzerine sanık salondan çıkarıldı.
"BÜTÜN HAYATIM MAHVOLDU"
Olayın ardından ailesi tarafından kendisinden yaş olarak büyük birisiyle evlendirildiğini söyleyen K.K., "Büyük travma yaşadım. Psikolojik tedavi gördüm. Bu olay başıma geldiğinde 16 yaşındaydım ve lise okuyordum. Derslerim çok iyiydi. Başıma bunlar gelmeseydi çok iyi yerlere gelecektim. Daha sonra evlenmek zorunda kaldım. Bütün hayatım mahvoldu" dedi. Mahkeme Başkanının teyit etmek için tekar, "Evli misin?" diye sorduğu K.K., "Maalesef" diye cevap verdi. Mahkeme, sanığın tutuksuz yargılanmasının devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr