UEFA heyeti, Fenerbahçe'nin 2016-2017 sezonunda Avrupa kupalarında maçlarını oynayacağı Ülker Stadı'nı ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Engin Dumanlı, dış ilişkiler müdürü Turgut Acar ve futbol altyapı idari işler sorumlusu Serdar Alkın'ın, UEFA yetkilileri ile yaptığı toplantıdan sonra heyete Ülker Stadı'nı gezdirdikleri bildirildi.

UEFA yetkililerinin, müsabakalarda uygulanan reklam alanları, basın yayın organlarının akreditasyon süreci gibi alanlara ilişkin kuralları kulüp yetkililerine ilettikleri kaydedildi.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

UEFA yetkilileri ile Stad yönetimimiz, Fenerbahçemizin Avrupa'da oynayacağı maçlar öncesinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bir toplantı gerçekleştirdi.

UEFA delegasyonu, müsabakalarda uyguladığı; reklam alanları, basın yayın organlarının akreditasyon süreci vb. gibi alanlara ilişkin kuralları Kulübümüz yetkilileriyle paylaştı. Toplantıya, UEFA delegasyonundan; Yayın ve Ticari İşler Sorumlusu Jaime López, Sponsorluklar Sorumlusu Elisavet Melachroinidou, Mekan Sorumlusu Henny Smorenburg katılırken, Kulübümüzü temsilen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Engin Dumanlı, Dış İlişkiler Müdürümüz Turgut Acar, Futbol Altyapı İdari İşler Sorumlusu Serdar Alkın’ın yanı sıra Kurumsal İletişim, Dış İlişkiler, Biletleme ve Güvenlik departmanlarımızdan yetkililer katıldı.

Toplantının ardından UEFA delegasyonu ve kulüp yetkililerimiz stadımızı gezdi. Basın tribünü, soyunma odaları, basın toplantı odası ve saha içini gezdiler.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr