Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Kenan Karaman transferin gözdesi haline geldi.

Alman "Bild" gazetesinin haberine göre, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Kenan'a talip olurken, Hannover 96, dev kulüplerin taleplerini sşimdilik geri çevirdi. Bild'e konuşan Hannover Sportif Direktörü Martin Bader, "Kenan'ı kesinlikle bırakmayacağız" açıklamasını yaptı.

Süper Lig kulüpleri dışında Bundesliga'dan da teklifler alan Kenan'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Hannover'de bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kenan, bu transfer döneminde ayrılması taktirde kulübüne para kazandırabilecek. Hannover'in de iyi bir teklifte oyuncunun yolunu açması gündemde olduğu belirtildi.

Hannover ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kenan, ilk hazırlık maçında 3 gol birden atarak dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu performansını oynadığı yeni mevkiye bağladı. Bild'e konuşan Kenan, "Hocam benim ileri uçta oynayabileceğimi biliyor. Genç takımlarda, Hoffenheim'da ve Hannover'deki ilk dönemimde de orada oynamıştım, daha sonra kanatlara çektiler. Ben ilerde oynamayı daha çok seviyorum." diye konuştu.

Kenan Karaman'ın Hannover'de takım arkadaşı olan Ceyhun Gülselam ise Bundesliga, La Liga ve Süper Lig'ten bir çok kulüp ile temas halinde olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi Hannover'da önümüzdeki günlerde sona erecek. Alman kulübünün uzatma teklifini geri çeviren Ceyhun, gelen teklifleri değerlendirmek istediği belirtildi.

(Fatih Demieli-Ntvspor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr