Türkiye'nin yeni Tatil sektörü Mavi tur için artık Maviyolculuk.Net üzerinden gulet, tekne, motoryat, yelkenli tekneleri listeleyebilirsiniz.

Maviyolculuk.Net 10 yıldır yayın hayatını sürdüren firma olarak biliniyor. Genç iş adamı İrfan Akmehmet tarafından satın alınmasının ardından Maviyolculuk.Net tasarım ve yazılımsal olarak kendini yeniledi. Tatil Rehberi A.Ş iştiraki olan Mavi yolculuk Ekibi mavi yolculuk turları arasında öncü firmalar arasında yer almayi planladıklarını bildirdi.

Maviyolculuk.Net Arayüzü

Mavi Yolculuk ile hayatın mavisine yolculuk yapabilir, Teken ve Kabin Kiralama hizmetlerin'den yararlanabilirsiniz.

Maviyolculuk.Net Hangi hizmetleri veriyor

Online olarak, Gulet, Tekne, Motoryat, Yelkenli, Katamaran sahibi kişilerin tekneleri'ni maviyolculuk.net sistemi üzerinden bayi girişi yaparak yayınlanabilir. Maviyolculuk.net üzerinden gelen rezervasyonlar gulet sahibinin mail adresine ve telefon numarasına SMS olarak bilgilendirilir.

Mavi tur yapabileceğiniz Güzargahlar:

Maviyolculuk.Net sitesi üzerinden Mavi tur ile kendinizi hayatın mavisine bırakabileceğiniz mavi tur rotaları mavi tur Marmaris ,Bodrum ,Göcek ,Antalya ,Rodos ,Kaş ,Ölüdeniz ,Fethiye ,Kekova , güzargahların'dan hem kapalı grup hemde kabin kiralama ile mavi tur firsatların'dan yararlanabilirsiniz.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr