Turkcell bu sene strateji değiştirdi. 2016 model telefon ve ikinci nesil Tablet ürünlerinde, performans yerine daha çok uygun fiyata oynadı. Turkcell T Tablet olarak adlandırılan bu yeni ürün, 349 TL’lik fiyatı ile hemen göze çarpıyor. Bu ürün benzer ürünlerle olan en önemli farkı, kullanıcıya mobiliteyi tam anlamda sunabilmesi. Uygun fiyatlı tabletlere baktığımızda, sadece WiFi teknolojisinin olduğunu görürüz. Turkcell T Tablet ise hem WiFi hem de 4.5 G teknolojilerini destekliyor.

LTE Cat4 kategorisindeki bu ürün, 150MB’a kadar indirme ve 50MB’a kadar upload etme imkanı sunuyor.
800×1280 çözünürlüklü 8 inç HD ekranına sahip olan Turkcell T Tablet, 2 MP ön ve flaşlı 5 MP’lik bir arka kamera bulunduruyor. IPS ekran Miravision teknolojisi sayesinde daha canlı görüntüler sunabiliyor. Üstelik ekranın dokunma performansının da gayet başarılı olduğunu söylemeliyiz.
Tasarım
Turkcell T Tablet’in arka kısmında mat bir plastik kullanıldı. İyi bir işçiliğe ve malzeme kalitesine sahip olan Turkcell T Tablet, ele çok iyi oturuyor. Benzer ürünlerle kıyasla 10.1 mm’lik değeri ile biraz kalın gelebilir, ama bu kesinlikle kullanıcıyı rahatsız etmiyor. Hatta daha yüksek bir sağlamlık hissi veriyor. Arka tarafın üst kısmında çıkabilen bir parçacık yer alıyor. Bu alana sim kart ve 16GB’lık dahili hafızayı arttıran 32 GByte destekli microSD kart yerleştirebiliyorsunuz.
İncelemenin devamını okumak için buraya tıklayın

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr