Hırvatistan Milli Takımı'nın yıldız ismi Luka Modric ise Türkiye'ye karşı çok fazla pozisyona girdiklerini ama bunun galibiyet için yeterli olmadığını kaydetti.

Modric, futbolda bazen böyle şeylerin olabileceğini dile getirerek, şunları söyledi:

""Dominant bir oyun oynadık, daha iyiydik, çok fazla pozisyon bulduk ama bir türlü kazanacak kadar gol atamadık. Bugün Maksimir'deki atmosfer skandaldı. Boş tribünlere karşı oynamak çok zor. Sanki bir antrenmandaymışız gibi hissettik. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ama işe yaramadı. Bu sonuçtan ötürü kendimizi suçlamamız gerekiyor. Bu yeni Türk takımı, bize göre çok güçsüz. Tüm maç sadece savunma yapabildiler. Grubumuz çok zor, çok kaliteli takımlar var. Önümüzde uzun bir yol var, bundan sonraki maçlara odaklanacağız."

Hırvat futbolcu, Arda Turan'ın milli takım kadrosunda yer almaması ilgili olarak da "Arda'nın kadroya alınmaması ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Bu Türk teknik direktörünün bileceği bir iş." dedi.

Emre Mor'un kaliteli bir isim olduğunu ifade eden Modric, "Emre çok yaratıcı bir oyuncu. Borussia Dortmund onu aldı ve onun büyük bir kariyeri olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr