Trabzonspor'da, ligin 24. haftasında Torku Konyaspor'a 2-0 kaybederken, maç içinde yaşanan Esteban - Muhammet Demir tartışmasının soyunma odasında da devam ettiği iddia edildi.

Maçta Muhammet’in oyundan alınıp yerine Oscar Cardozo’nun sahaya sürüldüğü esnada tabelada numarasını gören Muhammet Demir, kenara dönerek, “Ben mi?” diye sormuştu. Daha sonra ise hayal kırıklığı içinde ve yavaş hareketlerle kenara gelen Muhammet'e, Esteban çabuk olması yönünde sert bir dille uyarıda bulunmuştu.
61saat'in haberine göre ise ikili arasındaki tartışma maç sonunda da devam etti. İkilinin soyunma odasında yumruklaşmaya kadar varabilecek şekilde tartıştığı ancak araya giren diğer futbolcuların sayesinde bu olayın önlendiği kaydedildi.

MUHARREM USTA DA ÖĞRENDİ
Başkan Muharrem Usta'nın da olayları öğrendiği ve takım uçağında futbolcuları uyardığı belirtirken, "Çok üzüldüm. Kesinlikle bu olayın unutulması lazım arkadaşlar. Benim, her şeyi fark ettiğimi siz bilirsiniz. Aile içerisinde arkadaşlığın iyi olmayacağı bir durumu ben şu dakikadan itibaren asla kabul etmiyorum. Bakın olan bitenin her şeyin farkında, bir ağabeyiniz olarak bir başkanınız olarak söylüyorum. Bu maçta biz pozitif işaretler aldık. Şu dakikadan itibaren kimin arasında ne varsa var bitsin. Hiç kimsenin zerre kadar bundan sonra aile içindeki arkadaşlığı zedeleyecek en ufak bir olayını görmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Usta'dan futbolculara uyarı!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr