Trabzonspor’un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo'nun Çin’e transfer olduğu şeklinde çıkan haberelere yönetimden yanıt geldi.

Bordo mavili kulübün Basın Sözcüsü Prof.Dr.Asım Örem, yıldız futbolcu Oscar Cardozo’nun Çin Süper Ligi’ne transferiyle ilgili çıkan haberlere açıklık getirerek, ”Kulübün planları arasında Oscar Cardozo’yu satmak gibi bir düşünce yok, konuyla ilgili resmi bir teklif de tarafımıza ulaşmış değil” dedi.
Cardozo’nun sakatlık yüzünden izinli olduğunu ve idmanlara katılamadığını söyleyen Örem, Cardozo gibi geniş kitlelerce tanınan bir futbolcuya dünyanın her yerinden teklif gelmesinin doğal olduğunu açıkladı. Yine takımdan ayrılacağı konuşulan futbolcular Douglas ve Cavanda hakkında da aynı durumun geçerli olduğunu ve resmi bir teklifin gelmediğini belirtti.

ERKAN'DAN 'FEDA' BEKLENİYOR

Muharrem Usta yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte mali konularda revizyon çalışmalarına başlayan ve ciddi yol kat eden Trabzonspor’da oyuncularla yapılan sözleşme görüşmeleri de sürüyor. Daha önce kaptan Onur Kıvrak, Özer Hurmacı ve İshak Doğan’ın ücretlerinde indirime gitmesinin ardından şimdi de Erkan Zengin’den “fedakarlık” bekleniyor. Bordo mavili yönetimde yer alan Asım Ören, diğer futbolculara oranla çok düşün bir maaşla oynayan Mustafa Yumlu’nun ücretinde de iyileştirmeye gidileceğini açıkladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr